11 Şubat 2020 Salı

Ruh Eşin Nerede-Can aydoğmuş-kitap lansmanı-Ruby restaurant-Yılmaz Parlar



Hayatda Başarıyı Öğrenmek


Ruh Eşin Nerede? İsimli kitap, zihninizin gücünü kullanarak kendi realitenizi yaratma sürecinde mükemmel bir rehber. Dünyanın size sunduklarını almak yerine, istediğiniz hayatı yaratmada kasıtlı bir rol oynayabilirsiniz. Bu ilişkilerinizden servetinize kariyerinizden, sağlığa kadar her şey için geçerlidir. Gerçek ruh eşini bularak mutlu olabildiğiniz gibi ilişki kurmayı, geliştirmeyi ve başarılı olmayı öğreneceksiniz. Mutluluğu mıknatıs gibi çekeceksiniz.





Başarılı olmak için onu görmeli ve zihnine inanmalısın. Çekim yasası hayatınızda her zaman iş başındadır. Sır, çekim yasasını kendi yararınıza nasıl kullanacağınızı öğrenmektir. Tezahür gibi çekim yasası tekniklerini kullanmıyorsanız, bildiğinizden çok daha fazlasını kaçırıyorsunuz. Başarı oradadır ve hayatınıza nasıl çekeceğinizin sırlarını yalnızca siz bilirseniz, her zaman elinizin altında.


Tezahür nedir? Tezahür, hayatınızda başarıya ulaşmak için çekim yasasını kullanmayı içerir. Gerçek ruh eşinizi bulmak ve istediğiniz hayatı yaratmaya başlamanıza yardımcı olmak için başarılı tezahüratları, şaşırtıcı öğreti niteliğinde “Ruh Eşin Nerede”  akıcı 416 sayfalık kitapta bulacaksınız.





Öngörüleriyle, farkındalık çalışmalarıyla ve ödüllü kişisel gelişim kitaplarıyla Can Aydoğmuş “Ruh Eşin nerede” yeni kitabın lansmanını Ortaköy Ruby Restaurantda, İstanbul’un son derece cemiyet hayatında tanınan elit isimlerin davetli olduğu, görkemli bir partiyle gerçekleştirdi.


Yepyeni ritüellerle tanışacağınız, hayatınıza bambaşka bir gözle bakmanızı sağlayacak bu “Ruh Eşin Nerede” kitap içerdiği sıra dışı başlıklarla da dikkat çekiyor.

Muhteşem lansmanda konukların tamamına imzaladığı Ruh Eşin Nerede kitabında yer alan başlıklardan birkaçı şöyle; Yaşamı İçimize Alıyor muyuz? Ruh Eşi Kimdir? Şükrettiğinizde Mucizeler de Beraberinde Gelir, Bir İlişkiye Gerçekten Hazır mısınız? Ne İstemediğinize Değil Ne İstediğinize Odaklanın, İnsanlara Değil, Yaşama Güvenin, Enerji Bağları, Kalbiniz ve Zihninizin İstekleri Aynı mı?, Alan Açmak, Bağ Kesmek, Tüm Ömrünüz Boyunca Yaşama Ne Kodladınız?, Evinizde, Sosyal Yaşamınızda ve Kendi Enerji Alanınızda Detoks




“Sizi her anlamda mutlu edecek ve tamamlayacak insanı hayatınıza çekmeye hazır mısınız? -Milyonlar eşini bulacak- Gelişmeyen her şey çürümeye mahkumdur.”diyen Yazar Can Aydoğmuş insan kendi düşünce gücüyle, iyiye odaklanarak önemli başarılara ulaşabilir. Her türlü başarıyı da ilham veren- öğreten, “Ruh Eşin Nerede?” Lansmanında Kitap editörü Ayşe Nur Buğalı ve kitabın tasarımcısı Sema İşcan’ı yanına alarak Can Aydoğmuş yaptığı konuşma özetinde “Aşk hayatınızla ilgili farkındalığınızı artıracak, sürekli aynı yanlışlara düşmekten ve yanlış insanları hayatınıza çekmekten kurtulacak ve tekrar ettiğiniz hataların ardında yatan sebepleri keşfedeceksiniz.





Bu kitapla birlikte, aşk ilişkinizin derinliklerine inmek ve daha mutlu bir aşk hayatına sahip olmak için uygulamanız gereken ritüellerin ve tekniklerin yanı sıra; rüyaların önemi, gezegenlerin ve astrolojik haritalarınızın etkileri, Feng Shui teknikleri, eskilerle bağ kesme yöntemleri ve olumlama çalışmaları gibi birçok konuda bilgi sahibi olacaksınız.


Dahası, nihayet farkındalığa ulaştıktan sonra özgürleşecek, özgürleştirecek ve aydınlanma yolunda ilerleyerek hayatınızda mucizelere tanık olacaksınız!” dedi ve davetlilere, kitap editörüne tasarımcımsına, orijinalliğe dikkat çeken benzersiz etkinlik organizasyon ekibine, nefis menü sunan Ruby restaurant hizmetine teşekkürlerini sundu.





Etkinlik Sera davet dekoru, Lacilla Events tarafından gerçekleşti. Davetliler zaman zaman hediye edilen kitaba göz gezirdirken editör Ezgi Peşken, Senarist, yazar, akademisyen Aylin Doğan, Girişimci iş kadını Tuçe Peksayar’ı okurkan görüntüledik. Senarist, yazar, akademisyen Aylin Doğan ile yaptığımız sohbetde  “Ruh Eşin Nerede” kitabı çok beğendiğini soluksuz okuyacağını söyledi.


Moda Güneşi Cemil İpekci’de uzun süre yakın dostlarıyla “Ruh Eşin Nerede” kitabın sohbetini yaptılar. Can Aydoğmuş Cemil İpekci’ye kitabı imzalarken görüntü aldık.


Mutlaka okunması gereken “Ruh Eşin Nerede” kitabı gerçek ruh eşini bularak mutlu bir hayat süreceğiniz gibi, ilişkilere öncelik vermeyide öğreneceksiniz. Her türlü başarı için iyi ilişki şartdır. Başarının yolu iyi ilişki kurmakdan geçer . Akarsu tarafından köklerini gönderen su tarafından dikilmiş bir ağaç gibi olursunuz. Yapraklarınız her zaman yeşildir. 


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder